fbpx

Partners en Sponsors

Partners & Sponsors

Onze Partners

Trotse samenwerkingen

De kalender en alles daaromheen hebben we natuurlijk niet alleen gemaakt. Deze toppers hebben ons hierbij geholpen:

Lefuture – waar kwaliteit, creativiteit en passie samenkomen. Oprichters Jawad en Dounia Maakor realiseren high-end producties, waarbij ze hun eigen stempel achterlaten.

Als film wetenschappers hebben ze tientallen – dan niet honderden films bestudeerd en daardoor kunnen ze stellen dat ze goed snappen hoe storytelling in film en video werkt. Die bak aan theoretische kennis zetten zij in om sterke video’s te produceren.

Met haar scherpe blik kijkt ze door haar lens heen en schiet ze prachtige foto’s. Zoals de naam al doet vermoeden is creativiteit voor Isabelle van Kerkwijk het aller belangrijkste!

Als creatief bureau combineert The Odd Bunch de doelmatigheid van reclame met de elegantie van design. Oprichters Sander Willems en Jelena Simidzija noemen zichzelf geen standaard bureau. Met hun netwerk vormen ze een collectief van creatieven, ontwikkelaars en denkers. Hun taak is om te luisteren, te denken en te creëren.

De waarde van de pot is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors

Naast de kalenderverkoop dragen ook de sponsors bij aan de hoogte van de pot. Al deze partijen hebben het beste voor met de horeca en hebben een bijdrage in de pot gedaan.

Onze Sponsors


Ook sponsor worden?

Hoe meer sponsors hoe beter.
Neem contact met ons op via: info@foodl.nl


Over ons

De Bloot voor Brood kalender is een initiatief van Foodl. De open marktplaats voor de horeca

Contact

Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
info@foodl.nl
0800 2200 333
Pers: emma@blyde.nl

%d bloggers liken dit: